Pui pane cu sos dulce-acrisor

Pui pane cu sos dulce-acrisor

Este timpul pentru un pane delicios, din pui crocant asezonat cu sos rosu dulce-acrisor.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • ou2 bucati
  • ulei de floarea-soarelui75 ml
  • oregano1 lingura
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet1 ceasca
  • usturoi granulat1 lingura
  • piept pui4 bucati
  • sos dulce-acrisor4 linguri
Preparare

Pieptii de pui se spala bine apoi se cresteaza putin, dupa care se tavalesc bine prin ouale batute cu oregano uscat.

Se amesteca bine usturoiul granulat cu pesmetul crocant, apoi cu sare si piper, iar prin acest amestec se tavalesc pieptii de pui dupa ce au trecut prin oua.

Intr-o tigaie foarte bine incinsa se prajesc bucatile de pui pe toate partile pana devin aurii si apoi se scurg de surplusul de grasime.

Se pune puiul in farfurie, apoi deasupra sosul rosu dulce-acrisor.

Tips

Se serveste fierbinte.

Recomandari