Piccata de curcan

Piccata de curcan

Va oferim un rafinament culinar, foarte satios sub forma de piccata de curcan. Eleganta si fantezista aceasta super reteta de piccata de curcan este irezistibila. Picanteria si savoarea mediteraneana din reteta de piccata de curcan pledeaza inca o data in favoarea bucatariei italienesti.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Recomandat pentru Dieta
Regim copii 7-12 ani  
Ingrediente
  • lamaie2 linguri
  • ou2 bucati
  • ulei de floarea-soarelui1 lingura
  • unt2 linguri
  • paine200 g
  • supa de pui200 ml
Preparare

se bat ouale cu apa intr-o farfurie adanca, se pune painea rasa pe alta farfurie, snitelel se dau prin ou apoi prin painea rasa;

Se incinge bine uleiul si untul intr-o tigaie mare, bucatile de snitel se prajesc in grasimea incinsa cate 2-3 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Se scot, se asaza pe un platou, se acopera si se tin la cald;

se toarna supa si zeama de lamaie in tigaie. se da amestecul intr-un clocot, amestecand si desprinzand prajeala de pe fundul tigaii, se fierbe pana se ingroasa, cca 2 minute;

Se orneaza snitelele cu felii de lamaie si se servesc insotite de sos.

Tips

In loc de carne de curcan la prepararea acestui piccata de curcan putem folosi si carne de vitel

Recomandari

Newsletter Ele.ro

manichiura
  • person

    "toti copiii sunt la fel .trebuie ajutati si sprijiniti in tot ceea ce fac!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right