Peste crocant cu sos de verdeata

Prepara aceasta reteta de peste crocant alaturi de un sos delicios de verdeata si vei avea pe masa de Florii numai bunatati. Reteta este simpla si delicioasa. Se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!
Ingrediente
- lamaie0 dupa gust
- patrunjel2 fire
- salau8
- marar2 fire
- ulei de masline100 ml
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- pesmet300 g
Preparare
Fileurile se ung cu ulei de masline, se presara sare si piper si se tavalesc apoi prin pesmet brun, prajindu-se in tigaia incinsa.
Dupa prajire se scot pe un servet absorbant si se indeparteaza surplusul de ulei.
Din mararul si patrunjelul tocat, sare, piper, 1 lingura de ulei de masline si zeama de lamaie se face un sos care se toarna peste pestele prajit, in farfurie.
Tips
Se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi natur.