Legume in aluat

Legume in aluat

Legume in aluat - acest preparat va atrage o multime de aprecieri din partea celor care il gusta.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou3 bucati
  • ardei gras2 bucati
  • faina120 g
Preparare

Conopida se fierbe in apa cu sare timp de 5 minute, apoi se desface in buchetele;

Dovleacul se curate de coaja, se taie in bucatele si se inabusa putin;

Ardeii grasi se taie in rondele, iar ciupecile se fierb;

Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se amesteca bine cu vin, faina, sare, nucsoara, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma;

Legumele se trec prin acest amestec, apoi se prajesc;

Se asaza gramada pe o farfurie si se presara cu nuci prajite, maruntite.

Tips

Cititi si aceasta reteta de Snitel de legume: Snitel de legume.

Recomandari