Aripioare picante pane
O reteta clasica, un preparat delicios, aflat pe masa oricui cu ocazia unor momente placute alaturi de prieteni sau pur si simplu cand vrei sa pregatesti ceva rapid si gustos. Aripioarele pane se servesc fierbinti.
Ingrediente
- ou3 bucati
- piper1 lingurita
- pesmet3 linguri
- faina de grau3 linguri
- malai3 linguri
- chilli2 lingurite
- aripioare de pui12 bucati
Preparare
Intr-un vas mare si intins se amesteca faina cu pesmetul si malaiul, adaugand si putina sare si piper.
Oualele se bat bine intr-un castron adanc impreuna cu praful de chilli, apoi prin ele se trec aripioarele de pui, sarate si condimentate in prealabil.
Dupa oua urmeaza amestecul de faina, pesmet si malai, prin care se tavalesc aripioarele bine.
Se incinge o tigaie de teflon sau friteuza si se prajesc aripioarele bine, pe ambele parti.
Se scot de la prajit pe un servet de hartie gros si absorbant.
Tips
Se servesc fierbinti.