Anghinare pane

Anghinarea este o leguma sanatoasa, plina de nutrienti pe care o poti gati in numeroase feluri. Daca pana acum te-ai gandit sa o adaugi doar la salate sau mancaruri gatite, noi iti propunem si o alta modalitate de a o prepara care va face deliciul unei cine in familie.
Recomandat pentru Evenimente
1 martieRecomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarianIngrediente
- anghinare8 bucati
- ou2 bucati
- ulei de masline200 g
- faina150 g
Preparare
Se spala anghinarea, se freaca cu o bucatica de lamaie pentru a nu se innegri si se pune la fiert 15min, incercandu-se cu varful unui cutit.
Anghinarea fiarta se taie in sferturi, iar bucatile se trec prin faina si ou batut.
Se prajesc la foc mediu intr-o tigaie cu ulei, pana se rumenesc, iar apoi se scot pe o tava cu hartie absorbanta si se lasa la scurs.
Tips
Se servesc fierbinti.