Anghinare pane

Anghinare pane

Anghinarea este o leguma sanatoasa, plina de nutrienti pe care o poti gati in numeroase feluri. Daca pana acum te-ai gandit sa o adaugi doar la salate sau mancaruri gatite, noi iti propunem si o alta modalitate de a o prepara care va face deliciul unei cine in familie.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
1 martie  
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • anghinare8 bucati
  • ou2 bucati
  • ulei de masline200 g
  • faina150 g
Preparare

Se spala anghinarea, se freaca cu o bucatica de lamaie pentru a nu se innegri si se pune la fiert 15min, incercandu-se cu varful unui cutit.

Anghinarea fiarta se taie in sferturi, iar bucatile se trec prin faina si ou batut.

Se prajesc la foc mediu intr-o tigaie cu ulei, pana se rumenesc, iar apoi se scot pe o tava cu hartie absorbanta si se lasa la scurs.

Tips

Se servesc fierbinti.

Recomandari