Tarta cu sunca si conopida

Tarta cu sunca si conopida

Tarta cu sunca si conopida - Tartele se pot prepara cu diferite legume, aproape tot ce ofera gradina in perioada vara-toamna. Acestea pot fi completate cu branzeturi si mezeluri, in functie de preferintele fiecaruia. Tarta cu sunca si conopida este excelenta in fiecare zi, iar daca ii faci un decor

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  paste  craciun  revelion  
Ingrediente
  • ou3 bucati
  • unt200 g
  • marar1 legatura
  • ulei de masline3 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • praz1 fir
  • smantana200 ml
  • sunca presata300 g
  • conopida500 g
  • branza de vaci500 g
  • faina300 g
  • telemea150 g
Preparare

Se prepara aluatul din ingredientele pentru aluat;

Conopida se desface in buchetele, se fierbe cateva minute in apa cu sare, apoi se lasa sa se scurga;

Branza de vaci, telemaua rasa, conopida, prazul, mararul tocat marunt, ouale batute cu smantana, sare si piperul se amesteca bine intr-un castronel;

Se intinde o foaie de aluat, se toarna umplutura si se uniformizeaza;

Se incalzeste cuptorul dinainte, apoi se introduce tarta, se coace la foc potrivit;

Tips

Tarta se taie in felii dupa ce s-a racit.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
case de bani
  • person

    "seifuri de fabrica proprie bulgaria sau import italia,coreea"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere