Tarta cu sunca, ciuperci si dovlecei

Tarta cu sunca, ciuperci si dovlecei

Tarta cu sunca, ciuperci si dovlecei este un deliciu nepretetntios si usor de preparat, iar decorat cu multa grija, poate deveni un excelent aperitiv festiv. Tarta cu sunca, ciuperci si dovlecei merita orice secunda din timpul tau liber, nu o vei regreta deloc!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci2 bucati
  • ou3 bucati
  • unt100 g
  • piper0 dupa gust
  • smantana50 ml
  • dovlecel2 bucati
  • faina500 g
Preparare

Se prepara aluatul apoi se asaza intro tava unsa cu ulei si tapetata cu faina;

Dovleceii se spala, se taie in felii subtiri pe lungime si se pun in tava;

Ciupercile si sunca se taie in felii, apoi se pun peste fasiile de dovlecei;

Se stropesc, apoi, cu ulei, se presara cu sare si piper, apoi se introduce tava la cuptor la foc potrivit.

Tips

Se servesc calde. Ciupercile proaspete pot fi inlocuite cu cele din conserva, iar smantana cu iaurt.

Recomandari