Pizza cu porumb si pateu vegetal

Pizza cu porumb si pateu vegetal

Carnea folosita in mod obismuit la pizza se poate inlocui cu success cu ajutorul pateului vegetal, foarte gustos. Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de cei mai buni prieteni, intr-o atmosfera tipic italieneasca.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci1 conserva
  • ulei de masline0
  • oregano0
  • piper0 dupa gust
  • ghimbir1 radacina
  • blat pizza1 bucata
  • porumb dulce1 conserva
  • masline naturale150 g
  • rosie decojita1 conserva
  • pate vegetal1 conserva
Preparare

Se prepara un blat, dupa reteta clasica.

Se unge blatul cu ulei de masline apoi se intinde deasupra pateul vegetal.

Se toaca marunt rosiile decojite si se pun peste pateu, apoi ciupercile taiate, maslinele fara samburi, porumbul scurs de zeama, ghimbir si oregano.

Se condimenteaza bine si se baga la cuptor 10 minute.

Tips

Ghimbirul este optional, pentru cei carora le place gustul..

Recomandari