Spirale cu ciuperci si vin
O garnitura delicioasa, datorita vinului alb aromat si a ciupercilor gustoase.
Ingrediente
- paste fusilli400 g
- ciuperci300 g
- vin alb1 cana
- usturoi uscat0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- cascaval1 felie
- smantana2 linguri
- boia dulce0 dupa gust
- ceapa verde3 fire
- sos1 lingura
- piper verde0 dupa gust
Preparare
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei, apoi se scurg intr-o sita mare.
Ceapa si usturoiul se taie marunt si impreuna cu ciupercile,vinul alb, sare, piper, boia si sos de rosii se tin in tigaie pe focaproximativ 8-10 minute, cat sa scada sosul.
Se amesteca sosul cu pastele spirala fierte si deasupra se presara smantana si cascaval afumat, ras.
Tips
Se pot presara si cu verdeata marunta, dupa preferinte.