Supa de praz si cartofi cu toast de branza Cheddar

Supa de praz si cartofi cu toast de branza Cheddar

O combinatie foarte gustoasa este cea dintre cartofi si praz, iar daca ii mai adaugam si un toast cu branza Cheddar vom avea supa perfecta pentru masa de pranz. Supa de praz si cartofi cu toast de branza Cheddar se rerveste fierbinte! Pofta buna!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  valentine`s day  
Ingrediente
  • branza cheddar0
  • cartof4 bucati
  • unt2 linguri
  • cimbru2 fire
  • sare0
  • piper0
  • praz3 fire
  • paine1 baton
  • supa de legume500 ml
  • apa2 cesti
Preparare

Intr-o tigaie adanca se pune la calit prazul tocat feliute mici in untul topit, iar dupa 5 minute se adauga apa si firele de cimbru, lasandu-se inca 5-6 minute la foc mic.

Se adauga zeama de legume si cartofii curatati si tocati cubulete marunte, impreuna cu putina sare.

Dupa ce au fiert toate se adauga piper negru si se lasa pe aragaz, cu focul oprit.

Se taie bagheta in felii medii, se prajesc in toaster si apoi se ung cu branza Cheddar.

Tips

Se serveste fierbinte cu toastul din bagheta.

Recomandari