Penne cu spanac si bacon
O reteta simpla cu spanac de sezon, bacon pentru un plus de savoare si cateva condimente pentru a defini cat mai bine gustul. Pastele pot fi mancate seara fara nicio problema, mai ales ca aceasta reteta este una usoara.
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaIngrediente
- spanac150 g
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline2 linguri
- otet balsamic2 lingurite
- sare0
- piper0
- bacon250 g
- parmezan100 g
- paste penne500 g
Preparare
Pune apa la fiert si cand a dat in clocot adauga pennele. Lasa-le la fiert cat timp scrie pe punga, cat sa se faca al dente.
Taie baconul in bucatele si pune-l in tigaie la prajit.
Spala spanacul si taie-l in bucati cat vrei tu de mari.
Piseaza doi catei de usturoi.
Pune toate ingredientele intr-o tigaie, la foc mediu pana cand se inmoaie spanacul.
Condimenteaza cu sare si piper.