Penne cu spanac si bacon

Penne cu spanac si bacon

O reteta simpla cu spanac de sezon, bacon pentru un plus de savoare si cateva condimente pentru a defini cat mai bine gustul. Pastele pot fi mancate seara fara nicio problema, mai ales ca aceasta reteta este una usoara.

Specificitalian
Timp prepararesemipreparat
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • spanac150 g
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • otet balsamic2 lingurite
  • sare0
  • piper0
  • bacon250 g
  • parmezan100 g
  • paste penne500 g
Preparare

Pune apa la fiert si cand a dat in clocot adauga pennele. Lasa-le la fiert cat timp scrie pe punga, cat sa se faca al dente.

Taie baconul in bucatele si pune-l in tigaie la prajit.

Spala spanacul si taie-l in bucati cat vrei tu de mari.

Piseaza doi catei de usturoi.

Pune toate ingredientele intr-o tigaie, la foc mediu pana cand se inmoaie spanacul.

Condimenteaza cu sare si piper.

Recomandari