Penne cu carnaciori si salata verde

Gustul inconfundabil al pastelor cu carnaciori este acum sporit de aroma salatei verzi. Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de cei mai buni prieteni, intr-o atmosfera tipic italieneasca.
Ingrediente
- ulei de masline0
- busuioc0
- sare0
- piper0 dupa gust
- parmezan150 g
- salata10 frunze
- paste penne300 g
- ceapa verde2 fire
- carnati chorizo4 bucati
Preparare
Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei, apoi se scurg de apa; se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi.
Carnaciorii picanti se taie feliute subtiri, care se pun la calit impreuna cu ceapa verde taiata subtire.
Amestecul calit se toarna peste pastele fierbinti, adaugandu-se dupa ce s-a racit putin si branza parmezan si salata verde, taiata fasiute foarte subtiri.
Se asezoneaza cu sare, piper si se pune in castronase adanci.
Tips
Se servesc reci.




















