Paste cu ton si parmezan

Paste cu ton si parmezan

O cina delicioasa cu acest preparat special de sarbatoare! Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de cei mai buni prieteni, intr-o atmosfera tipic italieneasca.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • ardei iute2 bucati
  • lapte4 cesti
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • praz1 fir
  • ardei gras2 bucati
  • ton4 conserve
  • parmezan4 linguri
  • paste conchiglie200 g
Preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare si ulei, apoi se scurg.

Se amesteca apoi intr-un castron cu tonul in ulei, laptele, prazul tocat marunt, sare, piper si se pune totul intr-un vas termorezistent.

Se presara deasupra parmezanul ras si ardeiul iute tocat marunt si se da la cuptor 20 de minute.

Tips

Se poate servi fierbinte sau rece, dupa preferinte.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

.........
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right