Paste cu sparanghel si branza de capra

Combina pastele cu sparanghel fiert si branza telemea de capra si apoi da vasul la cuptor. Vei avea un preparat de exceptie!
Ingrediente
- branza parmezan4 linguri
- sparanghel6 fire
- unt1 lingura
- piper0 dupa gust
Preparare
Pune pastele la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.
Spala bine sparanghelul si pune-l la fiert 5-6 minute, apoi toaca-l in bucati medii si caleste-l bine in unt.
Pune pe foc un vas, adauga zeama de carne, sare, piper, faina in ploaie, coaja de lamaie si telemeaua de capra rasa sau faramitata,omogenizeaza apoi dupa cateva minute opreste focul.
Pune pastele fierte si bine scurse intr-un castron mare, adauga sparanghelul calit in unt, sosul din zeama de carne si amesteca bine.
Potriveste de sare si piper si presara deasupra branza parmezan rasa.
Tips
Pentru un aspect spectaculos, asezoneaza cu piper rosu.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"