Paste cu sparanghel si branza de capra

Paste cu sparanghel si branza de capra

Combina pastele cu sparanghel fiert si branza telemea de capra si apoi da vasul la cuptor. Vei avea un preparat de exceptie!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • branza parmezan4 linguri
  • sparanghel6 fire
  • unt1 lingura
  • piper0 dupa gust
Preparare

Pune pastele la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.

Spala bine sparanghelul si pune-l la fiert 5-6 minute, apoi toaca-l in bucati medii si caleste-l bine in unt.

Pune pe foc un vas, adauga zeama de carne, sare, piper, faina in ploaie, coaja de lamaie si telemeaua de capra rasa sau faramitata,omogenizeaza apoi dupa cateva minute opreste focul.

Pune pastele fierte si bine scurse intr-un castron mare, adauga sparanghelul calit in unt, sosul din zeama de carne si amesteca bine.

Potriveste de sare si piper si presara deasupra branza parmezan rasa.

Tips

Pentru un aspect spectaculos, asezoneaza cu piper rosu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
FOTOGRAFIA
  • person

    "adevarul este in trecut, precum si in trecut este viitorul"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere