Paste cu legume si ulei de susan

Paste cu legume si ulei de susan

O salata gustoasa si foarte sanatoasa, in care carbohidratii din paste se combina stralucit cu legumele fierte in aburi.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • usturoi uscat4 catei
  • otet balsamic2 linguri
  • dovlecel1 bucata
  • ghimbir1 radacina
Preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare si putin ulei, apoi se trec rapid printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se pun la fiert buchetelele de broccoli, baby carrots, dovlecelul curatat de seminte (daca are) si varfuri.

Se amesteca legumele fierte cu uleiul de susan, sosul de soia, ghimbirul dat pe razatoarea mica, otetul balsamic, ceapa verde toccata marunt si spaghetele scurse de apa.

Se asezoneaza ci sare si piper verde si se da vasul la frigider 1 ora.

Tips

Se serveste simpla sau ca garnitura

Recomandari