Torrijas - prajitura spaniola de Paste

Incercati aceasta prajitura 'Torrijas' prajita in ulei de masline, care este o reteta traditionala de Paste in Spania. Este o reteta usoara care se poate prepara si atunci cand ai musafiri neasteptati.
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- zahar450 g
- lapte900 ml
- miere450 g
- ou8 bucati
- ulei de masline0
- paine10 felii
Preparare
Taie painea in felii groase, in forma de triunghi preferabil.
Amesteca laptele si zaharul intr-un castron.
Pune ouale intr-un castron si bate-le bine.
Lasa uleiul sa se incinga, insa nu foarte mult.
Da fiecare felie de paine prin lapte si apoi prin oua si prajestele in uleiul de masline.
Lasa-le la prajit, pana capata o culoare aurie.
Dupa ce le-ai prajit aranjeaza-le pe o farfurie si pune mierea peste ele.
Tips
Puteti sa le inmuiati in miere sau vin pentru a fi mai aromate.