Paste cu dovlecei si smantana

Paste cu dovlecei si smantana

Pregateste pentru cei dragi aceste paste cu dovlecei si smantana si vei avea preparatul perfect pentru o cura de detoxifiere a organismului. Usor digerabile si satioase pentru organism, pastele reprezinta un preparat indragit de copii.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  dragobete  ziua femeii  
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • ciuperci300 g
  • patrunjel4 fire
  • ulei de masline4 linguri
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • smantana200 g
  • dovlecel2 bucati
  • paste penne400 g
  • ceapa verde2 fire
Preparare

Se pregateste un vas adanc cu apa si putina sare, in care se pun la fiert pastele, apoi se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece.

In uleiul de masline incins se pune ceapa verde tocat marunt, dovleceii curatati partial de coaja si taiati feliute foarte subtiri, pana se rumenesc bine, apoi se adauga ciupercile, sare, piper si smantana.

Pastele se amesteca bine cu amestecul prajit si patrunjel proaspat.

Tips

Se serveste fierbinte, cu salata de dovlecei simpla sau cu branza deasupra.

Recomandari