Costite
Vreti ceva special pentru gratarul de weekend? va recomandam reteta de costite. Aceste costite pregatite cu putin timp inainte cu o glazura speciala, vor fi de-a dreptul irezistibile. Glazura va fragezi aceste costite, iar ierburile le vor de o savoare in plus.
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- miere1 lingura
- mustar1 lingurita
- usturoi uscat2 catei
- bulion200 g
- ghimbir1 lingurita
- dafin1 foaie
- otet3 linguri
Preparare
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca fin, pentru glazura se caleste in ulei jumate din ceapa si de usturoi;
Se adauga ketchup-ul, bulionul si mierea, se condimenteaza de sare si piper, se adauga ghimbirul, 1 lingura otet, mustarul, sosul de soia, se fierbe acoperit la foc mediu 10 minute;
Se da intr-un clocot apa cu restul de ceapa, foaia de dafin, cuisorul, 2 linguri de otet, coaja de la citrice, se fierb in aceasta apa costitele 15-20 minute;
Costitele se scot din apa, se ung cu glazura, se frig la gratar pe fiecare parte cca 5 minute, turnandu-se din cand in cand din glazura soia ramasa.
Tips
Vor merge excelent la gratar alaturi de carne mai slaba si de salata.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."