Paste cu bacon afumat si mazare

Paste cu bacon afumat si mazare

Pregateste pentru cei dragi aceste paste cu bacon afumat si mazare si vei avea preparatul perfect pentru o cina in familie. O reteta simpla si la indemna oricui pentru a pune pe masa celor dragi un preparat plin de gust si culoare.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s day  dragobete  
Ingrediente
  • mazare300 g
  • patrunjel4 fire
  • ulei de masline4 linguri
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • bacon300 g
  • ceapa verde2 fire
  • paste conchiglie400 g
Preparare

Se pregateste un vas adanc cu apa si putina sare, in care se pun la fiert pastele (se folosesc paste conchiglie rigate - melcisori) apoi se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece.

In uleiul de masline incins se pune baconul afumat taiat fasiute si ceapa verde tocata marunt, iar dupa 6-7 minute de rumenit se adauga mazarea scursa bine, sare si piper.

Pastele se amesteca bine cu amestecul prajit si patrunjel proaspat.

Tips

Se servesc fierbinti, simple, sau cu cascaval ras deasupra.

Recomandari