Macaroane cu carne de vitel

Macaroane cu carne de vitel

Carnea de vitel este aromata si se combina excelent cu macaroanele groase. Asezoneaza si cu ierburi de sezon si vei avea un preparat de exceptie.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • piper0 dupa gust
  • cascaval200 g
Preparare

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, pana devine aurie.

Carnea de vitel se taie in bucatele mici si apoi se adauga la ceapa calita, amestecand bine.

Dupa 5 minute de prajit se adauga pasta de tomate sau rosiile in bulion si se potriveste de sare si piper.

Separat se fierb macaroanele in apa cu sare si un strop de ulei, se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece.

Intr-un vas termorezistent se aseaza succesiv straturi de macaroane, amestec de carne cu ceapa si smantana, apoi peste tot se rade un strat de cascaval.

Se da vasul la cuptor 10 minute, pana ce cascavalul se va topi peste preparat.

Tips

Se servesc fierbinti, cu ierburi aromate deasupra.

Recomandari