Cannelloni cu ricotta, iaurt si spanac

Combina vestitele tuburi de cannelloni cu branza ricotta delicioasa, amestecata cu piure de spanac si iaurt racoritor. Vei obtine un preparat de exceptie, perfect pentru o sarbatoare in doi sau pentru o masa intre prieteni!
Ingrediente
- branza parmezan60 g
- spanac600 g
- sare0
- cannelloni24 tuburi
- branza ricotta400 g
- nucsoara0
- galbenus4 bucati
- piper verde0
- iaurt de oaie250 ml
- sos bechamel250 ml
Preparare
Spanacul proaspat se spala bine si se opareste 2-3 minute in apa clocotita, apoi se scurge bine de lichid, se raceste si si se toaca marunt.
Intr-un castron mare se amesteca bine branza ricotta, cele 4 galbenusuri, spanacul tocat, sare, piper, nucsoara si iaurtul.
Se umplu tuburile de cannelloni cu acest amestec, se asaza intr-o tava suficient de inalta, se toarna deasupra sosul bechamel, se presara parmezanul si se da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, timp de 20 de minute.
Ultimele 2-3 minute se poate da focul mai mare sa se rumeasca preparatul la suprafata.