Gogosi cu nuca de cocos si ananas

Gogosi cu nuca de cocos si ananas

Daca aveti chef de un fel de gogosi aparte precum gogosi cu nuca de cocos si ananas, trebuie sa aveti pregatite niste ingrediente deosebite. Aceste gogosi cu nuca de cocos si ananas sunt apetisante si au un gust delicios. Reteta de gogosi cu nuca de cocos si ananas este mai sanatoasa pentru ca se

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii500 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • zahar200 g
  • ananas6 felii
  • cirese6 bucati
  • lapte100 ml
  • ou3 bucati
  • unt100 g
  • praf de copt1 lingurita
  • rom2 linguri
  • esenta de vanilie2 lingurite
  • faina200 g
  • fulgi de cocos50 g
Preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si se unge cu unt 6 forme de 200 ml;

Pentru a pregati toppingul se amesteca untul, zaharul si romul intr-un castron, se fierbe 2 min pana se caramelizeaza. Se toarna cu grija putin amestec pe fundul fiecarei forme, apoi se pune o felie de ananas si in mijlocul fiecareia o cireasa;

Pentru a pregati blatul se pune nuca de cocos pe foc, amestecand des, pana cand incepe sa devina aurie, apoi se lasa sa se raceasca;

Se amesteca celelalte ingrediecte cu nuca de cocos topita pana se omogenizeaza. Se pune compozitia peste feliile de ananas, se pun formele in tava si se pun la cuptor, circa 20 min, pana cresc.

Tips

Se servesc cu frisca, iar in loc de ananas se pot folosi felii de mar, de portocala sau de para.

Recomandari