Rulouri calde

Rulouri calde

Reteta de rulouri calde va poate rezolva rapid unul din aperitivele unei mese festive. Prepararea de rulouri calde se face usor si rapid si se poate face chiar inainte de sosirea invitatilor. Prepari aceste rulouri calde, eventual si cu o zi inainte si le poti tine in frigider.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii250 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  
Ingrediente
  • branza topita8 bucati
  • fasole pastai0 dupa gust
  • ou3 bucati
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval100 g
  • smantana200 ml
  • sunca presata10 felii
Preparare

Se impaturesc feliile cu sunca dupa ce se aseaza in ele jumatati de felii de brinza topita taiate pe diagonala si pastaile de fasole verde;

Se ruleaza si se prind cu o scobitoare pentru a nu se desfasura;

Se pun intr-o tava cu folie de aluminiu unsa cu unt;

Se bat ouale si apoi se incorporeaza smintina, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se torna peste rulourile din tava;

Deasupra, se rade cascaval, care dupa coacere va forma o crusta gustoasa;

Pentru a da un aspect mai atragator, se poate presara putin marar tocat deasupra.

Totul se da la cuptor pentru 10 minute.

Recomandari