Vinete indiene

Va oferim o mancare excelenta dupa o reteta indiana, de vinete indiene, numita Bhurtha. Aceste vinete indiene se prepara cu vinete si rosii, asezonate cu condimente indiene diverse si cu ceapa si usturoi. Rezultatul acestei retete de vinete indiene este o mancare apetisanta, delicioasa si cu
Ingrediente
- ceapa alba4 bucati
- ou2 bucati
- rosie4 bucati
- usturoi uscat4 catei
- vinete4 bucati
- coriandru1 lingurita
Preparare
Se spala vinetele, se taie cotoarele si se imparte fiecare vanata in jumatate, pe lungime;
Se scoate miezul, se toaca, amestecandu-l apoi cu cepele tocate marunt, cu rosiile tocate fin si fara pielite si cu condimentele;
Aceasta compozitie va fi apoi pusa intr-o tigaie cu ulei incins, in care s-au pus si feliute de usturoi si se prajeste usor citeva minute;
Se umplu apoi vinetele, se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins, fara a se arde.
Tips
Se serveste cu verdeata proaspata, presarata deasupra.