Vinete coapte cu branza

Vinete coapte cu branza

Vinetele coapte cu branza pot fi servite sub forma de aperitiv sau mancare calda. Indiferent in ce calitate veti dori sa le serviti, veti ramane fermecati de gustul vinetelor coapte cu branza.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • unt2 linguri
  • pesmet1 lingurita
  • vinete6 bucati
Preparare

Se aleg vinete mijlocii si se coc la fel ca pentru salata, insa cat mai albe;

Nu se toaca, se sareaza;

Se unge o forma cu unt, se aseaza felii subtiri de branza, deasupra se pun trei vinete intregi, intinzandu-le cu cutitul, ca sa formeze un strat;

Se pune unt, apoi iar branza si vinete;

Deasupra se presara branza rasa cu pesmet, se stropeste cu unt si se da la cuptor la foc iute.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere