Salau bonne femme

Salau bonne femme - Salau bonne femme este o mancare deosebita de peste asezonata cu piure si cascaval la cuptor. Recomandam aceasta reteta savuroasa tuturor iubitorilor de mancaruri de peste.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- ciuperci150 g
- lapte250 ml
- piper0 dupa gust
- cascaval100 g
Preparare
Pestele (fara cap) spalat si curatat il punem intr-o tava cu o lingurita sare, piper si il dam la cuptor 15 minute. In timpul acesta din cartofii pe care i-am pus la fiert si laptele facem un piure subtire;
Scoatem tava cu pestele si turnam peste el piureul, radem putin cascaval si il bagam din nou la cuptor 15 min;
Separat calim o ceapa mica taiata foarte marunt cu ciupercile;
Scoatem tava cu peste si turnam deasupra in mod uniform ciupercile calite;
Radem deasupra tot cascavalul si bagam la cuptor pana face o crusta aurie.
Tips
Cititi si alte retete pe baza de peste: Salau cu ananas Salau la gratar cu sos ghimbir