Turta de conopida

Turta de conopida

Turta de conopida preparata dupa reteta Montignac este delicioasa si poate constitui o cina excelenta. Acest fel de turta de conopida se poate manca rece sau caldut (la temperatura camerei}. Pentru a imbunatati gustul de turta de conopida o putem servi cu sos de rosii.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii450 kcal
Recomandat pentru Dieta
Dieta Montignac  Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • ou6 bucati
  • piper0 dupa gust
  • conopida1 bucata
Preparare

Se spala conopida, se rupe buchetele, se scurge si se pune in apa clocotita cu sare;

Se lasa sa mai fiarba 5 minute dupa ce apa a inceput din nou sa clocoteasca, se scoate si se scurge;

Se face din copnopida un piureu (eventual pasati conopida cu mixerul;

Se amesteca conopida piure cu branza, laptele, ouale, sarea si piperul si se toarna compozitia intr-o forma unsa, in prealabil, cu unt;

Se lasa in cuptor circa 1 ora, in bain-marie; temperatura cuptorului fiind de 200 (Termostat 5/6);

Se scoate din forma la un sfert de ora dupa ce a fost luata din cuptor.



Tips

Citeste despre principiile de baza pentru dieta Montignac .

Recomandari