Turta de conopida
Turta de conopida preparata dupa reteta Montignac este delicioasa si poate constitui o cina excelenta. Acest fel de turta de conopida se poate manca rece sau caldut (la temperatura camerei}. Pentru a imbunatati gustul de turta de conopida o putem servi cu sos de rosii.
Ingrediente
- ou6 bucati
- piper0 dupa gust
- conopida1 bucata
Preparare
Se spala conopida, se rupe buchetele, se scurge si se pune in apa clocotita cu sare; Citeste despre principiile de baza pentru dieta Montignac .
Se lasa sa mai fiarba 5 minute dupa ce apa a inceput din nou sa clocoteasca, se scoate si se scurge;
Se face din copnopida un piureu (eventual pasati conopida cu mixerul;
Se amesteca conopida piure cu branza, laptele, ouale, sarea si piperul si se toarna compozitia intr-o forma unsa, in prealabil, cu unt;
Se lasa in cuptor circa 1 ora, in bain-marie; temperatura cuptorului fiind de 200 (Termostat 5/6);
Se scoate din forma la un sfert de ora dupa ce a fost luata din cuptor.Tips
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"...impreuna putem realiza lucruri marete..."