Tochitura ardeleneasca

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta Tochitura ardeleneasca a fost primita de la Castelul Printul Vanator si Dracula, Turda, Jud. Cluj (Ardeal).
Ingrediente
- ou0
- ulei de floarea-soarelui150 g
- usturoi uscat3 g
- sare0
- boia dulce0
- branza burduf50 g
- piper verde0
- ceafa porc250 g
- faina de malai140 g
Preparare
Ceafa de porc condimentata cu sare si piper se taie bucatele, se caleste bine în uleiul Arpis incins pana cand scade bine, se adauga la final usturoi, boia si se trage de-o parte.
Se face o mamaliguta buna pe care o asezam pe platou, peste ea punem doua felii din branza de burduf, la mijloc un ochi facut la tigaie si alaturi carnea cu putina grasime lasata prin prajire.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"iluzia e o chestie cool atunci cand o consideri doar ca un patrat de ciocolata si nu toata tabla"