Tocanita cu muschi tiganesc si rozmarin

Tocanita cu muschi tiganesc si rozmarin

Aroma muschiului tiganesc este imprumutata cartofilor, iar rozmarinul intregeste gustul acestui preparat.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof1 kg
  • ceapa alba4 bucati
  • patrunjel1 radacina
  • telina1 bucata
Preparare

Se curate cartofii si se taie cubulete.

Se curata ceapa si se taie fideluta, radacina de patrunjel si telina se taie cubulete si se pun la prajit in putin ulei, sa se rumeneasca.

Se taie muschiul tiganesc in feliute subtiri si se adauga la amestecul de legume prajite, alaturi de 1 foaie de dafin, sare, piper.

Se lasa la rumenit 2 minute, amestecand incontinuu, apoi se pun cartofii, apa cat sa ii acopere, pasta de tomate, inca 4 foi de dafin si rozmarinul.

Se lasa pe foc pana cartofii sunt fierti iar mancarea are sosul gros.

Se ia de pe foc si se presara deasupra verdeata tocata marunt.

Tips

Se poate prepara si cu piept de porc, afumat.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

rkrr
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right