Sufleu de peste in vas roman

Sufleu de peste in vas roman

Pregateste pentru weekend in sufleu de peste gustos, cu ajutorul vasului roman de ceramica. Va fi un preparat ideal pentru masa de Florii. Se serveste fierbinte, simplu sau cu salata verde si lamaie. Pofta buna!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • ciuperci400 g
  • lamaie1 bucata
  • lapte500 ml
  • ou8 bucati
  • unt250 g
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval250 g
  • pangasius1 kg
  • faina175 g
Preparare

Intr-un vas se pune faina, untul si laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza complet.

Ciupercile se sareaza bine si se inabuse in unt topit, apoi se pun intr-un castron, impreuna cu fileul de pangasius, taiat bucatele mici.

Se adauga galbenusurile celor 8 oua, se amesteca bine si se pune intr-un vas roman tinut inainte 20 de minute in apa rece.

Se adauga albusurile batute spuma, zeama de lamaie, sare, piper si cascavalul ras si se da vasul la cuptor 15-20 de minute.

Tips

Se serveste fierbinte, simplu sau cu salata verde si lamaie.

Recomandari