Sufleu de peste in vas roman

Pregateste pentru weekend in sufleu de peste gustos, cu ajutorul vasului roman de ceramica. Va fi un preparat ideal pentru masa de Florii. Se serveste fierbinte, simplu sau cu salata verde si lamaie. Pofta buna!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ciuperci400 g
- lamaie1 bucata
- lapte500 ml
- ou8 bucati
- unt250 g
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- cascaval250 g
- pangasius1 kg
- faina175 g
Preparare
Intr-un vas se pune faina, untul si laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza complet.
Ciupercile se sareaza bine si se inabuse in unt topit, apoi se pun intr-un castron, impreuna cu fileul de pangasius, taiat bucatele mici.
Se adauga galbenusurile celor 8 oua, se amesteca bine si se pune intr-un vas roman tinut inainte 20 de minute in apa rece.
Se adauga albusurile batute spuma, zeama de lamaie, sare, piper si cascavalul ras si se da vasul la cuptor 15-20 de minute.
Tips
Se serveste fierbinte, simplu sau cu salata verde si lamaie.