Stufat de peste

reteta de stufat de peste este un mod delicios si original de a gati pestele. Acest stufat de peste prin amestecul de verdeturi si sosul aromat pune in valoare gustul minunat al pestelui. Stufat de peste este o reteta excelenta, sanatoase, usor de perparat care o sa va mentina in forma.
Ingrediente
- patrunjel1 legatura
- marar2 legaturi
- masline verzi150 g
- usturoi verde3 legaturi
Preparare
Se curata pestele, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor;
Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in bucati de 3 cm lungime si se inabusa in 4-5 linguri ulei;
Bucatile de peste se prajesc usor in restul de ulei, apoi se pun intr-o cratita mai mare cu uleiul respectiv si vinul si se fierbe 5 min;
Se adauga sare, piper, ceapa si usturoiul inabusite, verdeturile taiate marunt, maslinele fara samburi si se fierbe 5 min. Se serveste rece.
Tips
Citeste si alte retete pe baza de peste precum deliciosul: Macrou la gratar .