Stufat de peste

Stufat de peste

reteta de stufat de peste este un mod delicios si original de a gati pestele. Acest stufat de peste prin amestecul de verdeturi si sosul aromat pune in valoare gustul minunat al pestelui. Stufat de peste este o reteta excelenta, sanatoase, usor de perparat care o sa va mentina in forma.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • patrunjel1 legatura
  • marar2 legaturi
  • masline verzi150 g
  • usturoi verde3 legaturi
Preparare

Se curata pestele, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor;

Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in bucati de 3 cm lungime si se inabusa in 4-5 linguri ulei;

Bucatile de peste se prajesc usor in restul de ulei, apoi se pun intr-o cratita mai mare cu uleiul respectiv si vinul si se fierbe 5 min;

Se adauga sare, piper, ceapa si usturoiul inabusite, verdeturile taiate marunt, maslinele fara samburi si se fierbe 5 min. Se serveste rece.

Tips

Citeste si alte retete pe baza de peste precum deliciosul: Macrou la gratar .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

interzis iesitul din casa
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right