Sote de dovlecel si usturoi

Este foarte aromat datorita combinatiei dintre usturoi, verdeta si dovlecel si adduce organismului multe vitamine si minerale.
Ingrediente
- lamaie1 bucata
- patrunjel1 legatura
- rosie2 bucati
- usturoi uscat4 catei
- sare0
- piper0
- dovlecel6 bucati
Preparare
Dovleceii se curate de coaja si se taie felii de grosime medie, care se pun apoi la calit in putin ulei de masline si sare.
Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici care se adauga peste dovleceii care s-au inmuiat putin.
Dupa cateva minute se adauga usturoiul taiat feliute foarte subtiri, patrunjelul tocat marunt, sare si piper.
Se mai lasa cateva minute insa atentie ca dovleceii sa nu se inmoaie prea mult.
Tips
Se poate consuma cu zeama de lamaie presarata deasupra.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





cine mai
- person
"poezia e creaaie,e viaaa traita pe verticala chiar ai o secunda..."