Rulada de pui

Rulada de pui

Rulada de pui - Nu mai stiti ce sa gatiti si vreti sa-i uimiti pe ce dragi cu bucate noi si gustoase? Incercati rulada de pui cu sunca, legume fragede si ciuperci. Rulada de pui va fi un succes garantat!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci100 g
  • morcov1 bucata
  • ou1 bucata
  • piper0 dupa gust
  • cascaval50 g
  • smantana1 lingura
Preparare

Se spala puiul, se taie pe orizontala, astfel incat sa ramana o bucata intreaga, dar mai subtire;

Se intinde o folie de plastic pe masa si se pun bucatile de pui unele langa altele;

Se condimenteaza dupa gust;

Peste ele se pune o alta bucata de folie;

Se bate pieptul de pui bine, cu ciocanul de snitele, pana ajunge la o grosime de 7-10 mm;
Se aprinde cuptorul;

Se spala si se taie foarte marunt ciupercile, morcovul, jumatate din sunca, mararul si patrunjelul;

Se amesteca cu oul batut si smantana;

Cascavalul se taie bastonase si se pune alaturi de sunca;

Se scoate folia de deasupra puiului;

Se pune pe bucata de pui sunca ramasa, pe lungime, acoperindu-se uniform suprafata si se ruleaza;

Se pune in tava, se toarna putina apa si 2 linguri de ulei;

Se da la cuptor timp de o ora;

Se intoarce pe ambele parti.

Tips

Feliile de sunca se pot rula de jur imprejur, astfel rulada va avea un aspect mai delicat.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

RFW - a treia zi
  • person

    "fashion is the science of appearances"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right