Rulada de pui

Rulada de pui - Nu mai stiti ce sa gatiti si vreti sa-i uimiti pe ce dragi cu bucate noi si gustoase? Incercati rulada de pui cu sunca, legume fragede si ciuperci. Rulada de pui va fi un succes garantat!
Ingrediente
- ciuperci100 g
- morcov1 bucata
- ou1 bucata
- piper0 dupa gust
- cascaval50 g
- smantana1 lingura
Preparare
Se spala puiul, se taie pe orizontala, astfel incat sa ramana o bucata intreaga, dar mai subtire;
Se intinde o folie de plastic pe masa si se pun bucatile de pui unele langa altele;
Se condimenteaza dupa gust;
Peste ele se pune o alta bucata de folie;
Se bate pieptul de pui bine, cu ciocanul de snitele, pana ajunge la o grosime de 7-10 mm;
Se aprinde cuptorul;
Se spala si se taie foarte marunt ciupercile, morcovul, jumatate din sunca, mararul si patrunjelul;
Se amesteca cu oul batut si smantana;
Cascavalul se taie bastonase si se pune alaturi de sunca;
Se scoate folia de deasupra puiului;
Se pune pe bucata de pui sunca ramasa, pe lungime, acoperindu-se uniform suprafata si se ruleaza;
Se pune in tava, se toarna putina apa si 2 linguri de ulei;
Se da la cuptor timp de o ora;
Se intoarce pe ambele parti.
Tips
Feliile de sunca se pot rula de jur imprejur, astfel rulada va avea un aspect mai delicat.