Reteta olteneasca: Mancarea Pandurilor

Reteta olteneasca: Mancarea Pandurilor

Reteta face parte din proiectul `Descopera traditiile culinare romanesti` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba200 g
  • patrunjel10 g
  • vin rosu100 ml
  • ulei de masline100 ml
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • bulion3 linguri
  • pulpa porc150 g
  • carnati oltenesti80 g
  • carnati de porc80 g
  • toba70 g
  • muschi tiganesc100 g
  • supa de oase100 ml
Preparare

Pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se calesc in ulei Arpis.
La inceput pulpa si apoi restul ingredientelor.

In uleiul Arpis ramas se prajeste ceapa, apoi se toarna bulionul si se stinge cu supa de oase;

Se adauga astfel, in sosul obtinut carnea si vinul si se condimenteaza dupa gust.

Cand e aproape gata, se presara deasupra patrunjelul tocat marunt.




Reteta `Mancarea Pandurilor` a fost oferita si preparata de Casa Oprescu, gazda proiectului in perioada mai - iunie.

Recomandari