Reteta banateana: Stufat de miel la tigaie

Reteta banateana: Stufat de miel la tigaie

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta Stufat de miel la tigaie a fost primita de la Pensiunea Select, Baile Herculane, (Banat).

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • rosii in bulion0
  • ceapa alba0
  • vin alb0
  • piper0
  • carne de miel1 bucata
  • verdeata0
  • usturoi verde0
  • ceapa verde0
Preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se taie in bucati mai mari.

Dupa ce s-a calit carnea in ulei si ceapa uscata,se adauga apa cat sa acopere carnea.

Cand carnea s-a fiert aproape de tot se pune ceapa , usturoiul verde apoi si rosiile decojite. Se potriveste de sare iar la sfarsit se pune vinul alb. Dupa ce a scazut suficient se adauga verdeata.

Se serveste cu mamaliga calda.

Tips

Reteta a fost preparata de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager in cadrul proiectului.

Recomandari