Rata marinata cu legume

Rata marinata cu legume - o mancarica foarte gustoasa.
Ingrediente
- cartof1 bucata
- ceapa alba1 bucata
- morcov1 bucata
- piper0 dupa gust
- ardei gras1 bucata
Preparare
Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o farfurie adanca si se toarna vinul spumant sec deasupra. Se mai adauga si cativa catei de usturoi (2-3) taiati felii mari. Se lasa la marinat 2-3 ore.
Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga fasiile de rata, scurse, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul si cartoful - taiate felii subtiri. Pieptul de rata se prajeste bine si cand se rumeneste se adauga si sosul de la marinata. Se mai lasa cateva 2-3 minute pe foc mic, sa fiarba.
Tips
Se serveste cu orez alb fiert.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





animal print
- person
"sunt o inraita a cumparturilor, ca de altfel mai toate femeile.sincer nu ma pot opri sa intru in toa"