Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille este o tocana de legume traditionala, din regiunea Provence a Frantei. Reteta de fata este putin romanizata insa delicioasa la gust. Legumele isi combina savoarea atat de bine incat nu te vei mai satura. Pofta buna!

Specificfrancez
Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  1 martie  post  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
    Preparare

    Jumatate din cantitatea de rosii le taiem cuburi si le punem in blender. Adaugam ceapa, usturoiul, busuiocul, patrunjelul si uleiul de masline. Mixam. Asezonam cu sare, piper si condimentul pentru legume.
    Punem jumatate din compozitie pe fundul tavii.

    Turnam deasupra sosul de rosii ramas si dam la cuptor.

    Vezi toata reteta si ingredientele pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari