Pui la cuptor cu chimen

Pui la cuptor cu chimen

Felul principal al unei cine gustoase intre prieteni.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • ou2 bucati
  • unt1 lingura
  • usturoi uscat1 catel
  • ulei de masline1 lingura
Preparare

Se incalzeste uleiul si untul si se pun bucatile de carne; se presara chimionul si piperul.

Se tine la foc timp de 3 - 4 minute, pana incepe sa se rumeneasca, dar nu pana este gata, si se indeparteaza din tigaie; in aceeasi tigaie se pun rosiile si fasolea neagra si se lasa pe foc 1 - 2 minute;

Amestecul obtinut se pune intr-o tava impreuna cu pieptul de pui; laptele impreuna cu usturoiul se incalzesc pana aproape de fierbere;


Se indeparteaza de pe foc si se adauga branza amestecand pana se topeste; albusurile se bat pana prind forma;

Amestecul cu branza se toarna peste albusul batut, se amesteca si se pune peste carnea de pui; se presara paprika apoi se baga la cuptor pentru aproximativ 20 - 25 minute.

Tips

Reteta trimisa de Fratila Emilia - Targu Jiu.

Recomandari