Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci este o mancare excelenta si este adorata, atat de copii, cat si de adulti. Daca tineti la silueta puteti prepara acest pui cu smantana si ciuperci, fara faina. Puteti folosi ciuperci la cutie conservate, dar ciupercile proaspete vor da un gust mai bun.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • smantana300 g
Preparare

Ciupercile se spala bine, se taie coditele si palarile felii. Se pun intr-o tigaie la foc mic, doar cu putina sare, fara apa sau ulei, fiindca ciupercile vor lasa zeama in care de altfel vor fierbe.

Dupa ce ciupercile lasa zeama adaugam 150 gr de smantana si o lingura de faina. Se lasa pe foc pana ce amestecul da in clocot.

Pieptul de pui se taie cubulete si il asezam intr-un vas de iena uns cu unt.

Amestecul de pe foc il turnam peste pui, adaugand deasupra cascavalul ras si restul de smantana si punem vasul la cuptor, unde va sta 40 de minute la o temperatura de 150 grade Celsius.

Se serveste cald. Pofta buna!

Recomandari