Cartofi umpluti `Byron` la gratar

Cartofi umpluti `Byron` la gratar

In aceasta saptamana iti propunem aceasta reteta de cartofi umpluti `Byron` la cuptor, este o reteta inedita si usor de preparat. Cartofii pot fi serviti simpli sau pot servi drept garnitura pentru diferitele preparate la gratar.

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  ziua copilului  ziua pacalelilor  onomastica  
Ingrediente
  • branza feta200 g
  • cartof4 bucati
  • ulei de masline0
  • bacon200 g
  • smantana1 lingura
  • ceapa verde1 legatura
Preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert, in coaja, in apa cu sare. Cartofii se fierb pe jumatate.

Cand s-au fiert se scot din apa, se taie un capacel, se scobeste miezul cartofilor si se pune intr-un castron. Se taie marunt o ceapa verde care se adauga peste miezul scobit.

Se adauga si baconul rumenit, 200 g branza feta sfaramata. Se adauga o lingura cu varf de smantana si se omogenizeaza bine compozitia, zdrobind cartofii.

Daca mai e nevoie de sare, se mai adauga la final. Se umplu cartofii cu amestecul cremos realizat. Se pun capacele, se prind cu cate o scobitoare si se ung cartofii cu ulei de masline apoi se pun pe gratar.

Reteta oferita de: www.retetecalamama.ro

Urmariti retetecalamama.ro si pe Facebook!

Recomandari