Praz cu smantana

Praz cu smantana

Praz cu smantana - Prazul poate fi consumat cu succes nu numai in stare cruda, ci preparat cu diferite sosuri sau smantana, cum este si aceasta reteta delicioasa de praz. Prazul cu smantana se potriveste de minune cu mamaliguta.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • unt100 g
  • smantana1 pahar
  • faina1 lingura
Preparare

Se curata prazul de foile vestede, se spala, se taie bucati si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se inabusa cateva minute in unt si putin lapte;

Se aseaza in cratita in care se pune la cuptor si se toarna deasupra smantana amestecata cu o lingurita de faina;

Se da la cuptor 20 min si se serveste cu unt si smantana, care se adauga in ultimul moment.

Tips

Cititi si aceste retete de praz: Rulada de pui cu sos de praz Chiftelute de praz

Recomandari