Piept de pui cu fistic

Piept de pui cu fistic

Pentru acelea dintre voi pentru care aspectul mancarii conteaza la fel de mult ca si gustul, Restaurant Casa Vernescu are o propunere careia in mod sigur ii veti da curs: piept de pui la cuptor cu fistic si coriandru servit cu spanac si sos natural. O reteta care se prepara usor.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii400 kcal
Recomandat pentru Evenimente
revelion  
Ingrediente
  • miere1 lingura
  • unt20 g
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • fistic100 g
  • coriandru1 praf
  • piept pui1 bucata
Preparare

Pieptul de pui se unge deasupra cu miere;

Fisticul decojit se taie marunt si se amesteca cu sarea, piperul si coriandrul;

Partea unsa cu miere se trece prin aceasta compozitie si se aseaza intr-o tava unsa cu unt (cu partea tapetata in sus);

Se introduce in cuptor la 170 de grade, timp de 8 minute;

Cand este gata, se taie in 3 medalioane si se serveste cu spanac, cartofi si legume.

Puteti incerca aceasta reteta la restaurantul Casa Vernescu.

Recomandari