Piept de pui cu fistic
Pentru acelea dintre voi pentru care aspectul mancarii conteaza la fel de mult ca si gustul, Restaurant Casa Vernescu are o propunere careia in mod sigur ii veti da curs: piept de pui la cuptor cu fistic si coriandru servit cu spanac si sos natural. O reteta care se prepara usor.
Recomandat pentru Evenimente
revelionIngrediente
- miere1 lingura
- unt20 g
- sare1 praf
- piper1 praf
- fistic100 g
- coriandru1 praf
- piept pui1 bucata
Preparare
Pieptul de pui se unge deasupra cu miere;
Fisticul decojit se taie marunt si se amesteca cu sarea, piperul si coriandrul;
Partea unsa cu miere se trece prin aceasta compozitie si se aseaza intr-o tava unsa cu unt (cu partea tapetata in sus);
Se introduce in cuptor la 170 de grade, timp de 8 minute;
Cand este gata, se taie in 3 medalioane si se serveste cu spanac, cartofi si legume.
Puteti incerca aceasta reteta la restaurantul Casa Vernescu.