Peste in stil chinezesc

Peste in stil chinezesc

Un meniu potrivit pentru cele doua zile din Postul Pastelui in care este dezlegare la peste!

Specificchinezesc
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • pastrav2 bucati
  • telina100 g
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • ardei gras1 bucata
  • sos de soia0 dupa gust
  • piper verde0 dupa gust
  • amestec chinezesc de legume1 punga
Preparare

- Se spala foarte bine pestele si apoi se umple cu felii de lamaie, dupa ce se sareaza si se pipereaza.

- Se pun la calit in ulei de masline telina, ardeiul gras si legumele congelate, pana devin usor crocante

- Se pune jumatate din compozitie intr-o tava patrata, apoi pestele si la sfarsit cealalta jumatate de legume, impreuna cu usturoiul tocat feliute.

- Se da la cuptorul incins 45 de minute, apoi se scoate pe un platou si se toarna deasupra sos de soia.

Tips

Se poate folosi peste intreg sau file, in acest ultim caz lamaia punandu-se deasupra fileului.

Recomandari