Pangasius file cu sos de usturoi

Pangasius file cu sos de usturoi

Un peste foarte gustos, pangasiusul se poate gati in foarte multe feluri, insa combinat cu sos de usturoi este delicios. Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de cei mai buni prieteni, intr-o atmosfera tipic mediteraneanaa.

Specificmediteranean
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • telina1 bucata
  • vin alb100 ml
  • usturoi uscat6 catei
  • piper0 dupa gust
  • pangasius4 fileuri
  • ceapa rosie1 bucata
  • seminte de susan1 lingura
Preparare

Se stropesc cele 4 fileuri cu suc de lamaie, si se sareaza si pipereaza, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent.

Ceapa, telina si usturoiul se curata, se toaca marunt si se pun intr-un vas, la fiert, impreuna cu vinul alb.

Se tin pe foc, la foc mic, timp de 15 minute, apoi se rastoarna peste fileurile de peste.

Se baga vasul termorezistent la cuptor, timp de 30 de minute.

Tips

Se serveste fierbinte, cu seminte de susan presarate deasupra pestelui.

Recomandari