Musaca de dovlecei cu vinete

Musaca de dovlecei cu vinete

Musaca de dovlecei cu vinete - Cine spune ca mancarea fara carne n-are gust, se inseala. Aceasta musaca de dovlecei cu vinete este absolut delicioasa, chiar daca este preparata doar pe baza de legume.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • ulei de masline1 lingura
  • piper0 dupa gust
  • pesmet4 linguri
  • dovlecel2 bucati
  • vinete2 bucati
  • otet2 linguri
Preparare

Dovleceii si vinetele se taie in cubulete de 5 mm;

Cubuletele de vinete se sareaza, se stropesc cu otet, se lasa timp de 30 min, apoi se spala;
Ceapa se taie in rondele si se caleste in ulei cu pasta de tomate;

Se unge o tava cu ulei, se aseaza dovleceii si vinetele in straturi, se condimenteaza, se presara pesmetul deasupra, se stropeste cu ulei si se da la cuptor la temp 190 C, timp de 20-30 min.

Tips

Inainte de servire se asezoneaza cu verdeata.

Recomandari