Mazare cu carne de porc si orez

Mazare cu carne de porc si orez

Mazare cu carne de porc si orez - o mancare excelenta, usoara si satioasa. Mazare cu carne de porc preparata dupa aceasta reteta este delicioasa si poate constitui o cina excelenta, alaturi de o garnitura de orez.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
    Preparare

    Orezul se alege, se spala si se fierbe circa 20 de minute in apa cu putina sare.

    Carnea de porc se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se taie in bucati.

    Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pe toate partile. Se condimenteaza cu condimente pentru carne de porc.

    Se scurge mazarea din conserva, se pune peste carne, apoi se amesteca si se toarna peste ele supa de pasare. Se lasa sa fiarba cinci minute, pana se inmoaie mazarea.

    Se scurge orezul si se serveste alaturi de mazarea cu carne.

    Se garniseste mancarea cu patrunjel verde tocat.

    Recomandari