Frigarui de porc cu mere

Frigarui de porc cu mere

Ceafa de porc merge de minune cu merele acrisoare, iar daca tot acest mix este pregatit pe gratar, atunci ai parte de un deliciu gastronomic.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • mar4 bucati
  • ulei de masline4 lingurite
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • carne de porc800 g
  • scortisoara1 lingurita
Preparare

Ceafa de porc se taie in 4 felii de aprox. 200 gr fiecare, care se taie la randul lor in cate 4 cubulete , apoi se ung cu ulei de masline asezonat cu sare si piper.

Se presara pe fiecare cubulet de ceafa scortisoara praf.

Fiecare felie de ceafa de porc asezonata se infige intr-o frigaruie, urmata de cate o felie de mar presarata si ea cu scortisoara, apoi se lasa 5 minute la rece, in frigider.

Se incinge gratarul si se aseaza frigaruile, intorcandu-le pe toate partile pana sunt gata.

Tips

Se servesc fierbinti alaturi de salata de varza.

Recomandari