Mancarica de curcan cu ciuperci

Mancarica de curcan cu ciuperci

Mancarea din carne de curcan si ciuperci de sezon merge foarte bine cu o lingura de smantana proaspata Combina-le si vei obtine un preparat culinar gustos si sanatos!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • ciuperci700 g
  • ulei de floarea-soarelui75 ml
  • unt175 g
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • carne de curcan1500 g
  • verdeata0 dupa gust
  • faina75 g
  • supa de pui0 dupa gust
Preparare

Carnea de curcan se portioneaza in bucatele mici si se pune la prajit 5 minute in putin unt, apoi se adauga putina supa de carne, iar dupa 15 minute, apa cat sa o acopere bine, lasandu-se asa 15-20 de minute.

Ceapa se pune la calit in unt topit, dupa 5 minute se adauga ciupercile taiate felii mari, se mai lasa 5 minute si se adauga peste carnea de curcan, dupa ce aceasta a fiert..

Se pun intr-un castron 2 polonice din zeama de la curcan, se adauga faina, se omogenizeaza bine si se toarna apoi amestecul inapoi peste curcan, lasandu-se pe foc pana se ingroasa suficient.

Tips

Se serveste calda, asezonata bine cu sare, piper si verdeata.

Recomandari