Mancarica de curcan cu ciuperci
Mancarea din carne de curcan si ciuperci de sezon merge foarte bine cu o lingura de smantana proaspata Combina-le si vei obtine un preparat culinar gustos si sanatos!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ceapa alba2 bucati
- ciuperci700 g
- ulei de floarea-soarelui75 ml
- unt175 g
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- carne de curcan1500 g
- verdeata0 dupa gust
- faina75 g
- supa de pui0 dupa gust
Preparare
Carnea de curcan se portioneaza in bucatele mici si se pune la prajit 5 minute in putin unt, apoi se adauga putina supa de carne, iar dupa 15 minute, apa cat sa o acopere bine, lasandu-se asa 15-20 de minute.
Ceapa se pune la calit in unt topit, dupa 5 minute se adauga ciupercile taiate felii mari, se mai lasa 5 minute si se adauga peste carnea de curcan, dupa ce aceasta a fiert..
Se pun intr-un castron 2 polonice din zeama de la curcan, se adauga faina, se omogenizeaza bine si se toarna apoi amestecul inapoi peste curcan, lasandu-se pe foc pana se ingroasa suficient.
Tips
Se serveste calda, asezonata bine cu sare, piper si verdeata.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"