Mancare de spanac II

Mancare de spanac II

Spanacul este leguma cu cel mai bogat continut de fier, de aceea mancarea de spanac este si buna si sanatoasa. Putem gati mancare de spanac in orice anotimp intrucat consumul de spanac este foarte indicat atat la iesirea din anotimpul rece, primavara, cand organismul este mai putin rezistent in

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii150 kcal
Ingrediente
    Preparare

    Cand spanacul este proaspat se curata de codite si de frunzele uscate si se spala bine in mai multe ape;

    Se pune la fiert apa cu putina sare, se adauga spanacul cand fierbe apa si se lasa 5-10 minute;

    Ceapa taiata marunt se caleste cu 2-3 linguri de ulei, delikat si o canita din apa scursa de la spanac. Se adauga ceapa calita si cateii de usturoi zdrobiti. Se fierb impreuna inca 5 minute.

    Tips

    Se poate servi cu putina smantana.

    Recomandari